Over ons

Leerlijn ICT is ontstaan door de ervaring en expertise die Karin Winters en Mariëlle van Rijn hebben opgedaan bij het ontwikkelen van media(wijze) tools en mediatrainingen voor mensen en organisaties.

Leerlijn ICT is een vorm van blended leren waar men duurzaam kan werken aan mediawijsheid en deze online leeromgeving is specifiek gericht op het onderwijs.

Werk je buiten het onderwijs? Kijk bij Mediaprofielplus

Karin Winters; ontwikkelaar, coach en blogger.

Onderwijsontwikkeling en -ontwerp.Vooral werkzaam in MBO onderwijs en actief gebruiker van Sociale Media.

Ontwikkelaar van de (gratis) leerlijn mediawijs solliciteren.

Vooral de mediawijsheid van leraren en volwassenen heeft haar interesse.Voor de Master Leren en Innoveren werd Spelendermediawijs ontwikkeld. Een bordspel waar leraren tijdens het spelen ervaringen en tips met elkaar uitwisselen.

Blogt over onderwijs (en andere dingen) en is ExpertCoach bij de Stichting LeerKRACHT. Die kennis en ervaring is gebruikt voor het ontwikkelen van mediaprofielplus en leerlijnICT (techniek en soms inhoud).

https://leerlijnict.nl/wp-content/uploads/2017/08/aLfw1XBd_400x400-250x350.jpghttps://leerlijnict.nl/wp-content/uploads/2017/08/Profiel-Karin-e1502692246746-250x350.png

Mariëlle van Rijn; ontwikkelaar, founder, coach en blogger.

Sinds 2012 is Mariëlle als zelfstandige ondernemer actief met trainingen en implementatietrajecten met als rode draad mediawijsheid. Mariëlle is een creatieve doener en houdt van het ontwikkelen en implementeren van nieuwe uitdagende concepten.

Mariëlle is ontwikkelaar en founder van Mediaprofiel, deze tool is ontstaan uit nieuwsgierigheid naar mensen en het gebruik van media. Met deze tool maak je een scan van je mediagebruik. Mediaprofiel wordt bij allerlei implementatieprojecten gebruikt zoals het starten van een community of bij persoonlijke ontwikkeling van mensen.

Marielle is expert-coach bij Stichting LeerKRACHT. LeerKRACHT is een doordacht programma dat leidt tot bewezen impact op onderwijs, werkplezier en leerlingbetrokkenheid.

https://leerlijnict.nl/wp-content/uploads/2017/08/jel-profiel-250x350.jpghttps://leerlijnict.nl/wp-content/uploads/2017/08/Schermafbeelding-2017-01-23-om-10.26.23-250x350.png